αρτοποιοσ

102. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2018

Ο «αρτοποιός» υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα τεύχος ιδιαίτερα χρήσιμο στον επαγγελματία αρτοποιό-ζαχαροπλάστη. Κεντρικό αφιέρωμά του τα προϊόντα κατεψυγμένης ζύμης, μια εναλλακτική λύση η οποία βοηθά αναμφισβήτητα στην εξοικονόμηση χρόνου και στην αποφυγή μεγάλου κόστους.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Μέσα από το ρεπορτάζ της αγοράς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προτάσεων για δημιουργίες με κατεψυγμένη ζύμη αλλά και ιδέες για το πως να τις απογειώσετε γευστικά.

Επιπλέον, όπως σε κάθε τεύχος του «αρτοποιού», έτσι και σε αυτό, περιλαμβάνονται τα νέας της αγοράς και οι τάσεις του κλάδου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα άρθρα που αφορούν σε τεχνικές διαδικασίες, όπως η απόψυξη, η κατάψυξη καθώς και η χρησιμότητα και λειτουργία των επαγγελματικών ψυγείων. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε για τα προϊόντα κατεψυγμένης ζύμης και το πως αυτά λειτουργούν στο πλαίσιο της αγοράς και της οικονομίας αλλά και ιδέες-συμβουλές για εκείνους που ενδιαφέρονται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.

Στο τεύχος 102 φιλοξενούμε συνέντευξη του κ. Xavier Puigarnau, μέλους Δ.Σ. και Διευθυντή Εξαγωγών της Norte Eurocao, ο οποίος μιλά για τη συνεργασία με την εταιρεία FAMA Food Service.

Τέλος, μεταξύ άλλων, θα βρείτε μοναδικές συνταγές για ντόνατς και ψωμάκια για σάντουιτς, τα οποία αποτελούν μια πρωτότυπη και εναλλακτική πρόταση για την επιχείρησή σας.

Καλή ανάγνωση και καλό φθινόπωρο!

Aπό τον υπεύθυνο σύνταξης

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 296 times, 1 visits today)