αρτοποιοσ

103. Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2018

Οι ημέρες των εορτών πλησιάζουν και ο αρτοποιός δε θα μπορούσε να μην αφιερώσει ένα τεύχος στο μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν είναι άλλος από τη βασιλόπιτα. Κεντρικό αφιέρωμά του αυτό το νόστιμο γλυκό, το οποίο κάθε χρόνο κάνει μικρούς και μεγάλους να μαζεύονται γύρω του και να σταυρώνουν τα δάχτυλα για να έχουν την τύχη με το μέρος τους και να κερδίσουν το φλουρί.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Μέσα από το ρεπορτάζ της αγοράς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα για βασιλόπιτες με προτάσεις για πρώτες ύλες, μίγματα, επικαλύψεις, άλευρα και ξηρούς καρπούς.

Επιπλέον, όπως σε κάθε τεύχος του αρτοποιού, έτσι και σε αυτό, περιλαμβάνονται τα νέας της αγοράς και οι τάσεις του κλάδου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα άρθρα που αφορούν σε τεχνικές διαδικασίες, όπως η διατήρηση των εορταστικών προϊόντων που θα ετοιμάσει ο αρτοποιός ώστε να είναι έτοιμος για τις γιορτινές ημέρες καθώς και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των συσκευασμένων και χύμα προϊόντων. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το άρθρο μέσα από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την πελατεία και τα έσοδα του αρτοποιείου σας.

Στο τεύχος 103 φιλοξενούμε συνέντευξη του καταξιωμένου αρτοποιού, κ. Χάρη Παπαλίτσα, ο οποίος μιλά εφ’ όλης της ύλης αποκλειστικά στον αρτοποιό.

Τέλος, μεταξύ άλλων, θα βρείτε μοναδικές συνταγές για εορταστικά ψωμάκια, τα οποία θα δώσουν μια άλλη νότα στο αρτοποιείο σας.

Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές. Ραντεβού… του χρόνου!

Aπό την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 556 times, 1 visits today)