ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

107. Iούλιος – Αύγουστος 2019

Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ έρχεται με ένα τεύχος που «μυρίζει» γλύκα και φέρνει παιδικές αναμνήσεις. Τα μπισκότα και τα κουλούρια, που μικροί και μεγάλοι λατρεύουν, είναι το κεντρικό αφιέρωμα του τεύχους 107.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Στις σελίδες του θα ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που σας προτείνουν καταξιωμένες εταιρείες του χώρου. Έτοιμα μπισκότα και κουλούρια, πρώτες ύλες, συσκευασίες κ.ά. Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες και συμφέρουσες προτάσεις για είδη εξοπλισμού, ιδιαίτερα χρήσιμα για την επιχείρησή σας.

Ακόμη, διαβάστε τα νέα της αγοράς και ενημερωθείτε πρώτοι για τις τάσεις του κλάδου.

Μέσα από τις σελίδες του επίσημου περιοδικού της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας θα ενημερωθείτε για όλα τα νέα και τις δράσεις των σωματείων και των συντεχνιών της ΟΑΕ ανά την Ελλάδα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τεχνικά άρθρα που αφορούν στα οφέλη της σταφίδας στα αρτοσκευάσματα, στο διακετύλιο και κατά πόσο είναι ασφαλές, στα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη καθώς και πως μπορούμε να μειώσουμε τις αιτίες που προκαλούν ατυχήματα στον εργασιακό χώρο.

Τέλος, μεταξύ άλλων, μπορείτε να βρείτε γευστικές συνταγές για μπισκότα και κουλούρια, οι οποίες θα ξετρελάνουν τους πελάτες σας.

Καλή ανάγνωση και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 466 times, 1 visits today)