ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

111. Μάρτιος – Απρίλιος 2020

Αυτό το editorial είναι διαφορετικό από τα άλλα. Γράφεται σε μια περίοδο που όλοι μας δοκιμαζόμαστε σε καταστάσεις πρωτόγνωρες και καλούμαστε με σύνεση και συνειδητοποίηση να αντιμετωπίσουμε τα νέα δεδομένα και να βγούμε όσο το δυνατόν με λιγότερες απώλειες από τη μάχη με τον κορωνοϊό.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Συνεχίζοντας την καθημερινότητα, σε νέα βάση, βοηθάει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Έτσι λοιπόν ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ συνεχίζει κανονικά την κυκλοφορία του, ακολουθώντας τις εξελίξεις
του κλάδου και προσφέροντας, μέσα από την ύλη του, όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για προϊόντα, υπηρεσίες, δραστηριότητες και πολλά άλλα.

Κεντρικό αφιέρωμα του τεύχους είναι το παγωτό. Μέσα από τις σελίδες του ρεπορτάζ θα βρείτε προτάσεις για πρώτες ύλες, έτοιμες προτάσεις και τεχνικό εξοπλισμό. Επίσης θα διαβάσετε όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγοράς και του κλάδου της αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής ευρύτερα.

Στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενείται και η έκθεση ARTOZYMA, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη και κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε και το ΔΣ της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος καθώς και πολυποίκιλες δράσεις, όπως ο διαγωνισμός αρτοποιίας κ.ά.

Στο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο κ. Προκόπης Τσουκαλάς, ιδιοκτήτης των ομώνυμων φούρνων, όπου αποκαλύπτει πολλά για την πορεία του στο χώρο αλλά και για τα προβλήματα του κλάδου.

Επίσης, ο master baker και σύμβουλος, Kamel Saci, δίνει μια αποκλειστική συνέντευξη όπου μιλά για πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Τέλος, θα βρείτε ενδιαφέροντα τεχνικά άρθρα και φυσικά συνταγές για τσουρέκι, κουλούρια πασχαλινά κ.ά που αποτελούν ιδανικές προτάσεις για την περίοδο του Πάσχα.

Καλή ανάγνωση και καλή δύναμη σε όλους!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 534 times, 1 visits today)