ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

113. Ιούλιος – Αύγουστος 2020

Μπορεί ο κορονοϊός να είναι ακόμα εδώ και να βιώνουμε τις επιπτώσεις του στην καθημερινότητά μας, ωστόσο τα πράγματα συνεχίζουν να εξελίσσονται και εμείς συνεχίζουμε στο πλάι του επαγγελματία αρτοποιού. Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ έρχεται με ένα τεύχος με κεντρικό του θέμα τα προϊόντα ζύμης. Μέσα από τις σελίδες του θα ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που σας προτείνουν καταξιωμένες εταιρείες του χώρου.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Προτάσεις και ιδέες για δημιουργίες που θα αναβαθμίσουν την εικόνα της επιχείρησής σας και θα ικανοποιήσουν στο έπακρο τους πελάτες σας. Μέσα από τις σελίδες του τεύχους 113 θα ενημερωθείτε για τα νέα της αγοράς και τις τάσεις του κλάδου καθώς και για τα νέα και τις δράσεις των σωματείων της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα άρθρα για τη σημασία της ποιότητας του νερού στην αρτοποιία, τους κινδύνους και τα μέτρα κατά του κορονοϊού αλλά και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί ένα κρούσμα καθώς και τις νομοθετικές απαιτήσεις για τα υλικά συσκευασίας που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Μη χάσετε επίσης την παρουσίαση του φούρνου Τρομερό Παιδί, ενός φούρνου που δίνει άλλο νόημα στο ψωμί και την αρτοποίηση καθώς και το άρθρο για τη σημαντικότητα της ποιοτικής και ασφαλούς συσκευασίας.

Τέλος βρείτε υπέροχες συνταγές για προζυμένιο ψωμί σικάλεως και ραβανί Βεροίας.

Καλή ανάγνωση και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 332 times, 1 visits today)