ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

115. Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2020

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν, ωστόσο, φέτος, το κλίμα είναι τελείως διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές. Η χαρά και η προσμονή είναι γλυκόπικρες αφού η κατάσταση των τελευταίων πολλών μηνών, λόγω covid, φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα, με την ελπίδα βέβαια όλο αυτό να τελειώσει με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες, τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι γιορτή ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας. Κρατώντας τα θετικά, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και να φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για όλα όσα έχετε ανάγκη να γνωρίζετε ως επαγγελματίες αρτοποιοί-ζαχαροπλάστες.

Η καθημερινότητα συνεχίζεται και ο κόσμος έχει ανάγκη την κανονικότητα ή τουλάχιστον κάτι που προσομοιάζει σε αυτή, γι’ αυτό και όλοι εσείς συνεχίζετε, με τις όποιες δυσκολίες, να προσφέρετε και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε να είμαστε δίπλα σας. Στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέα προϊόντα με κεντρικό θέμα τη σοκολάτα και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, προσφέροντας ένα προϊόν που μικροί και μεγάλοι λατρεύουν όλες τις εποχές του χρόνου. Και φυσικά αναπόσπαστο κομμάτι κάθε τεύχους είναι τα νέα της αγοράς και του κλάδου, με όλα τα νέα προϊόντα και δραστηριότητες από τις καλύτερες εταιρείες, τα ενδιαφέροντα άρθρα, οι συνεντεύξεις, λαχταριστές συνταγές και πολλά άλλα. Αφού η κατάσταση, προς το παρόν, δε μπορεί να αλλάξει σημαντικά, ας συγκεντρώσουμε όλη τη δύναμή μας και να νιώσουμε ότι οι καλύτερες μέρες θα έρθουν και όλοι εμείς θα είμαστε εκεί για τις ζήσουμε.

Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 527 times, 1 visits today)