ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

116. Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2021

Μια νέα χρονιά έχει ξεκινήσει και οι ευχές των περισσοτέρων, αν όχι όλων, είναι η νέα χρονιά να μην είναι ίδια με την προηγούμενη! Πλέον οι ευχές για επιτυχίες, επίτευξη προσωπικών στόχων και φιλοδοξιών, έχουν δώσει τη θέση τους σε μία και μοναδική: υγεία, υγεία, υγεία! Μια έννοια που χάθηκε και από δεδομένο και έγινε ζητούμενο!

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Κάτι που αναμφισβήτητα μας δίδαξε το 2020 είναι ότι παρά τις δυσκολίες, όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις πιο σθεναρά. Ο κλάδος της αρτοποιίας πέρασε και συνεχίζει να περνάει πολλά, επιχειρήσεις έκλεισαν, οι πωλήσεις μειώθηκαν, σε πείσμα όμως των καιρών οι επαγγελματίες συνεχίζουν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό, με πίστη και αισιοδοξία ότι οι καλύτερες ημέρες δεν αργούν. Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ, προσπερνώντας τις δυσκολίες, στέκεται στο πλευρό των αρτοποιών και συνεχίζει να προσφέρει όλη τη γνώση και πληροφόρηση που χρειάζονται και που θα βελτιώσει τη δουλειά τους.

Πρώτο τεύχος για το 2021, με ένα κατατοπιστικό ρεπορτάζ για τα νηστίσιμα προϊόντα αφού η νηστεία δεν είναι μακριά και πολλοί καταναλωτές θα αναζητήσουν γεύσεις και προϊόντα γι’ αυτή την περίοδο.

Στα νέα της αγοράς και του κλάδου αναλυτικά όλα τα νέα προϊόντα και δραστηριότητες από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες του κλάδου. Επίσης ενδιαφέροντα άρθρα, συνεντεύξεις, νόστιμες συνταγές και πολλά άλλα.

Να έχουμε μια καλή χρονιά, μια χρονιά που θα μας προσφέρει όσα μας στέρησε η προηγούμενη. Οι φωτεινές ημέρες είναι μπροστά μας αρκεί να μην ξεχνάμε ότι μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 383 times, 1 visits today)