ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

117. Μάρτιος – Απρίλιος 2021

Ένας χρόνος πανδημία, ένας χρόνος από τότε που συστηθήκαμε με τον ιό covid-19 και οι ζωές όλων άλλαξαν δραματικά. Κλείσαμε ένα χρόνο, περνώντας από κρίσιμο μήνα σε κρίσιμο μήνα, μπαινοβγαίνοντας από lockdown σε lockdown και η άνοιξη του 2021 μας βρίσκει ξανά στα ίδια. Εμείς όμως είμαστε αλλαγμένοι. Προς το καλύτερο; Η ιστορία θα δείξει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι πήραμε ένα μάθημα μέσα από αυτή τη δυσμένεια. Ότι ο άνθρωπος και η υγεία του είναι πάνω από όλα και ότι αν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά τον κοινό εχθρό.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Μέσα σε αυτόν το χρόνο οι αρτοποιοί άντεξαν, με τις όποιες επιπτώσεις και πληγές τους άφησε η πανδημία. Ωστόσο σιγά-σιγά, η κατάσταση αρχίζει να αλλάζει με την ελπίδα όλων, πλέον, να υπάρχει μόνο πρόοδος και όχι πισωγύρισμα. Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ στάθηκε και στέκεται στο πλευρό των επαγγελματιών, με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση πάνω σε θέματα του κλάδου.

Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας είναι ελαφρώς ανανεωμένο, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή προβολή προτάσεων και λύσεων για εσάς και την επιχείρησή σας. Θα βρείτε αρκετά και ενδιαφέροντα άρθρα, προϊόντα και προτάσεις για το παγωτό, το αγαπημένο γλύκισμα όλων, καθώς επίσης και παρουσιάσεις, συνεντεύξεις και αγαπημένες συνταγές.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ακριβώς 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης το 1821, ας ευχηθούμε όλοι για την προσωπική και συλλογική μας ελευθερία και την αποτίναξη του ζυγού της πανδημίας, που ναι μεν μας κόστισε πολλά, μας έδωσε δε και ένα μεγάλο μάθημα. Όλα αντιμετωπίζονται πιο αποτελεσματικά όταν ο ένας προσέχει όλους και όλοι τον έναν!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 402 times, 1 visits today)