ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

118. Μάιος – Ιούνιος 2021

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του ήρθαν πολλές αλλαγές που μας έφεραν πιο κοντά στην καθημερινότητα πριν ξεσπάσει η πανδημία. Η κανονικότητα σιγά σιγά επιστρέφει, γίνονται σημαντικά βήματα προς τα εμπρός, οι πολίτες ανακτούν τη χαμένη αισιοδοξία τους και πλέον τα σχέδια για το μέλλον έχουν πιο γερή βάση. Αυτός ο ένας χρόνος και κάτι που πέρασε μας πήρε πολλά αλλά μας δίδαξε περισσότερα.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το βασικότερο όλων ήταν και είναι ότι ο συλλογικός τρόπος σκέψης και δράσης μπορεί να καλυτερεύσει την κοινωνία στο σύνολο αλλά και εμάς τους ίδιους και ότι πολλές φορές η κοινή γραμμή πλεύσης μπορεί να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τον «εχθρό». Είμαστε εδώ, πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι. Οι αρτοποιοί, όπως και πολλοί επαγγελματίες άλλων κλάδων, πέρασαν πολλές δυσκολίες, ωστόσο με πείσμα και επιμονή κατάφεραν να επιβιώσουν, με τις όποιες απώλειες.

Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ, στέκεται στο πλευρό τους με στόχο την καλύτερη ενημέρωση, που θα βοηθήσει και θα ενισχύσει τη δουλειά τους. Στο τεύχος 118 υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ για προϊόντα και τεχνολογικό εξοπλισμό, χρήσιμα για την κάθε επιχείρηση και φυσικά άρθρα, παρουσιάσεις, συνταγές και πολλά άλλα.

Ίσως ο δρόμος για την πλήρη αποκατάσταση των πραγμάτων να είναι λίγο μακρύς, ίσως μας πάρει λίγο ακόμα να γυρίσουμε στην κανονικότητα που «χάσαμε» πριν από 1,5 χρόνο αλλά με εφόδια την εμπειρία που αποκτήσαμε και την ανάγκη να συνεχίσουμε τη ζωή μας από εκεί που την αφήσαμε, θα καταφέρουμε να τερματίσουμε νικητές. Όλοι μαζί, αφού όπως αποδεικνύεται σε τέτοιες καταστάσεις όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα απ’ ότι ο καθένας μόνος του.

Καλή ανάγνωση και καλό καλοκαίρι.

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 320 times, 1 visits today)