αρτοποιοσ

62. Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2012

Καλή Χρονιά! Δημιουργικό, παραγωγικό και αισιόδοξο 2012!
Ο Αρτοποιός και η δουλειά του σας εύχεται ένα καλό και δημιουργικό νέο έτος και υποδέχεται τη νέα χρονιά με ισχυρές συνεργασίες και ανανεωμένο υλικό. Εν μέσω σημαντικών κοινωνικοπολιτικών και οικονομικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, ολόκληρος ο οικονομικός και επιχειρησιακός κόσμος δοκιμάζεται και αναδιπλώνεται για μία νέα εποχή εργασιών.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η πτώση της παραγωγής και της καταναλωτικής κίνησης στην ελληνική αγορά, η αύξηση των τελών και των εισφορών έχουν φέρει νέα δεδομένα για όλους τους επαγγελματίες. Η αρτοποιία – αρτοζαχαροπλαστική και ζαχαροπλαστική σε βιοτεχνικό και βιομηχανικό επίπεδο αποτελούν κλάδους οι οποίοι, αν και δοκιμάζονται από τις αλλεπάλληλες αυξήσεις να συγκρατήσουν παρόλα αυτά τις τιμές των προϊόντων, διατηρούν ακόμα, για τρίτη χρονιά έντονης οικονομικής κρίσης, μία σημαντική δυναμική και προοπτικές ανάπτυξης.
Σε διεθνές επίπεδο, η οικονομική δυσπραγία έχει επίσης δείξει τα σημάδια της και ο ευρύτερος κλάδος της αρτοποιίας βρίσκεται και αυτός αντιμέτωπος με ένα ομιχλώδες μέλλον και με δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες και εξελίξεις. Αυξήσεις των τιμών και του ΦΠΑ, μείωση των κρατικών δαπανών και επιχορηγήσεων, αύξηση της ανεργίας και πτώση του κατά κεφαλήν εισοδήματος, σκιαγραφούν ένα πανευρωπαϊκό σκηνικό που βρίσκεται εν μέσω διαρθρωτικών αλλαγών.
Στην απαρχή του νέου έτους, με συνέπεια, επαγγελματισμό και την ποιότητα που χαρακτηρίζει την ελληνική αρτοποιία, συνεχίζουμε με όλες τις δυνάμεις ενωμένες την παροχή φρέσκων, αγνών και θρεπτικών προϊόντων που στηρίζουν τη βάση της καθημερινής διατροφής. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και τη στήριξη των επίσημων φορέων και των μεγαλύτερων βιομηχανικών και βιοτεχνικών μονάδων στην Ελλάδα, ανοίγουμε τις εργασίες για το 2012.
Δύναμη και Αισιοδοξία!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 36 times, 1 visits today)