αρτοποιοσ

76. Μάιος-Ιούνιος 2014

Οι προηγούμενοι μήνες χαρακτηρίστηκαν από πληθώρα εκθέσεων αφιερωμένες στον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, αλλά και της βιομηχανίας ποτών. Οι εκθέσεις αυτές έδωσαν την απαραίτητη πληροφόρηση και ενημέρωση στους επαγγελματίες για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, και ήταν εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι παρείχαν το κατάλληλο πλαίσιο για να πραγματοποιηθούν ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από όλα τα ζητήματα της αγοράς.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το θέμα της ποιοτικής και υγιεινής διατροφής έχει ανακύψει δυναμικά τον τελευταίο καιρό μέσα από τις εκθέσεις αυτές, και διεκδικεί την πρώτη θέση στη «λίστα» των επαγγελματιών. Φαίνεται ότι οι καταναλωτές στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε πιο αγνά υλικά και λειτουργικά τρόφιμα, που είναι σε θέση να τους παράσχουν υψηλή διατροφική αξία σε συνδυασμό με μοναδική γεύση.

Γι’ αυτόν τον λόγο το Ρεπορτάζ Αγοράς αυτού του τεύχους έχει σκοπό να σας παρουσιάσει όλα τα «εξειδικευμένα» άλευρα και μίγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ποιοτικά και εξαιρετικά θρεπτικά προϊόντα. Από τα βιολογικά, μέχρι και τα ακόμη πιο ιδιαίτερα, όπως το αλεύρι χωρίς γλουτένη, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα και να βρείτε δημιουργικούς τρόπους να τα αξιοποιήσετε.

Στο τεύχος θα βρείτε επίσης τη στήλη “Fresh Pastry”, που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στη ζαχαροπλαστική, με σκοπό να σας πληροφορήσει για όλα τα καινοτόμα προϊόντα και τις συνταγές για να συμβαδίζετε με τις σημερινές καταναλωτικές απαιτήσεις.

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε για τις εργασίες ορισμένων από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου, που έδωσαν το στίγμα για την πορεία και τις τάσεις της αγοράς.

Όπως πάντα, φροντίστε να αξιοποιήσετε την εξειδικευμένη πληροφόρηση και τις συνταγές που σας παρέχει το νέο τεύχος του Αρτοποιού εν όψει του καλοκαιριού και προσθέστε την εμπειρία και την δημιουργικότητά σας, για να ικανοποιήσετε ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 37 times, 1 visits today)