αρτοποιοσ

78. Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2014

Με την θερινή περίοδο να ολοκληρώνεται και το φθινόπωρο να ανοίγει πια την «αυλαία» της νέας επιχειρηματικής περιόδου, είναι πολύ σημαντικό οι επαγγελματίες να επιστρέψουν δυναμικά, επιστρατεύοντας όλη τη γνώση και τη δημιουργικότητά τους.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Όσο κι αν η προσαρμογή στα νέα δεδομένα έχει πάντα τις προκλήσεις της, αποτελεί και μία ιδανική ευκαιρία για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και των πρωτοβουλιών των επαγγελματιών.

Με αυτό το σκεπτικό, το νέο τεύχος του περιοδικού «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» βρίσκεται εδώ για να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, δίνοντας έξυπνες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Το Ρεπορτάζ Αγοράς αυτού του τεύχους είναι αφιερωμένο στα διαχρονικά αγαπημένα Προϊόντα με Τυρί. Όλες οι καινοτόμες δημιουργίες, που μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο στην αρτοποιία, όσο και στη ζαχαροπλαστική, παρουσιάζονται διεξοδικά, ώστε να τις γνωρίσετε και να τις αξιοποιήσετε στις δικές σας δημιουργίες.

Επιπλέον, στο τεύχος αυτό θα βρείτε όπως πάντα την ενότητα Fresh Pastry, με όλα τα νέα δεδομένα στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, αλλά και θέματα και άρθρα για όλα τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου.

Κάντε, λοιπόν, μία δημιουργική αρχή με αρωγό την ενημέρωση, τις ιδέες και τις συνταγές που σας παρέχει το περιοδικό «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» και χαράξτε τη δική σας επαγγελματική διαδρομή για τη νέα σεζόν.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 46 times, 1 visits today)