αρτοποιοσ

80. Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2015

Στον απόηχο των χριστουγεννιάτικων εορτών, η νέα χρονιά χαρακτηρίζεται στο ξεκίνημά της από πολλές εξελίξεις που καταφθάνουν μαζί με έναν αέρα αισιοδοξίας και δυναμισμού.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ειδικά για το περιοδικό «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του», το 2015 αποτελεί μία χρονιά σταθμό, καθώς συμπληρώνει 20 έτη συνεχούς πορείας στο στίβο της ενημέρωσης και της διαφήμισης. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» αποτελεί, εδώ και 20 χρόνια, ένα σημαντικό εργαλείο πληροφόρησης και επικοινωνίας για τους επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Οι εξελίξεις στην αρτοποιία αλλά και οι συνεχείς αλλαγές στην αγορά γενικότερα, επιτάσσουν την ανάγκη η ενημέρωση να είναι ακόμα πιο έγκαιρη και έγκυρη και να προσαρμόζεται στις ταχύτητες και τα δεδομένα της εποχής.

Αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα, ο «Αρτοποιός και η δουλειά του» δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα freshbakery.gr και σε απόλυτη συνεργασία και αρμονία προσφέρουν μαζί τη δυνατότητα στους επαγγελματίες, προμηθευτές και αρτοποιούς, να επικοινωνήσουν, να αλληλεπιδράσουν, να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις στους επαγγελματικούς τους προβληματισμούς.

Στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, παρουσιάζονται τα νέα προϊόντα της αγοράς αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο. Στο ρεπορτάζ αγοράς γίνεται μία εκτενής παρουσίαση των πλέον σύγχρονων και καινοτόμων ζυμωτηρίων για τον εξοπλισμό αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Επιπλέον, στις σελίδες που ακολουθούν, σας ενημερώνουμε σχετικά με τις τάσεις της αγοράς για το 2015, ενώ στις μόνιμες στήλες μας παρακολουθούμε σημαντικά διατροφολογικά και τεχνικά θέματα και σας παρουσιάζουμε νέες συνταγές.

Με τη δέσμευση «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» να συνεχίζει να ενημερώνει και να προωθεί νέα προϊόντα και υλικά που αναβαθμίζουν την ποιότητα και την εργασία των σύγχρονων επαγγελματιών, με το βάρος, την εγκυρότητα και την υπευθυνότητα που του προσδίδει η 20ετής του εμπειρία, ευχόμαστε η καινούρια αυτή χρονιά να είναι δημιουργική και παραγωγική για όλους.

 

Καλή χρονιά!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 36 times, 1 visits today)