αρτοποιοσ

81. Μάρτης-Απρίλιος 2015

Με τις πασχαλινές διακοπές να πλησιάζουν, ο Αρτοποιός και η δουλειά του αφιερώνουν το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας φυσικά στις νηστίσιμες συνταγές αλλά και στα αναστάσιμα γλυκά.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Παράλληλα, όμως, η περίοδος που διανύουμε σηματοδοτεί και το προοίμιο του καλοκαιριού με το παγωτό να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος κάθε επαγγελματία από το χώρο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της εστίασης. Για το λόγο αυτό, στο ρεπορτάζ αγοράς σας παρουσιάζουμε όλα τα καινούρια προϊόντα που έχουν άμεση σχέση με το παγωτό, από τις πρώτες ύλες και τις νέες γεύσεις μέχρι τις συσκευασίες αλλά και τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παρασκευή και τη διατήρηση του παγωτού σας. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα επιστημονικά άρθρα σχετικά με τη παραγωγή, την ποιότητα και τις τάσεις στο παγωτό, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά, το παρόν τεύχος αποτελεί τον πλέον ενημερωμένο και απαραίτητο οδηγό παγωτού για το 2015. Φυσικά, από αυτό το τεύχος δε θα μπορούσε να λείπει και μία πλήρης παρουσίαση με τον απολογισμό των δύο μεγάλων εκθέσεων της περιόδου που μόλις πέρασε, της Sigep και της Artoza.

Τέλος, για πρώτη φορά εγκαινιάζουμε μία καινούρια στήλη στην οποία σας παρουσιάζουμε τα εδώδιμα, εποχιακά φρούτα και λαχανικά, παράλληλα με τη διατροφική τους αξία και με προτάσεις για τους γευστικούς συνδυασμούς που μπορείτε να πραγματοποιήσετε με αυτά.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 50 times, 1 visits today)