αρτοποιοσ

82. Μάιος-Ιούνιος 2015

Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από την έντονη συνειδητοποίηση της ανάγκης για την προστασία και το σεβασμό του περιβάλλοντος ταυτόχρονα με την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του κόστους, οι επαγγελματίες δείχνουν σαφές ενδιαφέρον για επιχειρηματικές λύσεις που οδηγούν ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση. Πρόκειται για μία τάση που παρατηρείται πλέον και στον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής και εκφράζεται μέσα από τη στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πιο συγκεκριμένα στο πέλλετ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Μέσα σε αυτό το πνεύμα, το παρόν τεύχος του Αρτοποιού, αφιερώνει το ρεπορτάζ αγοράς του στους φούρνους καύσης πέλλετ και παρουσιάζει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς, ενώ στις σελίδες που ακολουθούν, ο Δημήτρης Ζαγοριανάκος, της εταιρείας Γ. Ζαγοριανάκος και Σια Ο.Ε.- ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ ΞΥΛΕΙΑ, μας δίνει μία συνέντευξη που καλύπτει κάθε απορία σχετικά με την προέλευση, τη διάθεση και τη χρήση του πέλλετ.
Ακολουθούν οι μόνιμες στήλες του περιοδικού με τα όλα τα νέα της αγοράς και του κλάδου, αλλά και οι πολύ γευστικές συνταγές μας, ενώ γίνεται μία παρουσίαση της εταιρείας Scaros Group, η οποία εισάγει και εμπορεύεται μηχανολογικό εξοπλισμό για αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία.

Τέλος, με την πολύτιμη βοήθεια της εταιρείας foodconsultant.gr, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο νέο Κανονισμό ΕΕ με αριθ.1169/2014, ο οποίος από τις 13 Δεκεμβρίου του 2014 θεσπίζει τις γενικές αρχές, τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις που διέπουν τις πληροφορίες για τα τρόφιμα και ειδικότερα την επισήμανση των τροφίμων.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 44 times, 1 visits today)