αρτοποιοσ

83. Ιούλιος-Αύγουστος 2015

Σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από τις ραγδαίες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η αγορά και ο κλάδος της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής δε θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστοι. Έτσι, η εποχή προσφέρεται ιδιαίτερα για τη δημιουργία ενός «πλάνου δράσης» ενόψει του τελευταίου εξαμήνου του έτους.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Παρ’ όλ’αυτά το αίτημα για καλύτερη ποιότητα ζωής και μία πιο υγιεινή διατροφή τόσο από την πλευρά των καταναλωτών όσο και από την πλευρά των επαγγελματιών, παραμένει και ολοένα ενισχύεται. Οι καταναλωτές στρέφονται συνεχώς σε πιο αγνά υλικά και τρόφιμα, με υψηλή διατροφική αξία και παράλληλα, μοναδική γεύση. Για το λόγο αυτό, το Ρεπορτάζ Αγοράς αυτού του τεύχους παρουσιάζει τα «εξειδικευμένα» άλευρα και μείγματα που βοηθούν στη δημιουργία ποιοτικών και εξαιρετικά θρεπτικών προϊόντων. Και όπως σε κάθε τεύχος, οι μόνιμες στήλες μας έχουν σκοπό να σας πληροφορήσουν για όλα τα καινοτόμα προϊόντα και τα νέα και τις τάσεις της αγοράς.

Το περιοδικό «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του», πάντοτε στην υπηρεσία κάθε επαγγελματία από τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, σας καλεί να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την ενημέρωση που σας παρέχει το νέο καλοκαιρινό του τεύχος και σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητά και την προσωπική σας προσπάθεια, να βρείτε τη συνταγή της επιτυχίας σας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 56 times, 1 visits today)