αρτοποιοσ

84. Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2015

Μετά την ολοκλήρωση της θερινής περιόδου, η οποία  χαρακτηρίστηκε από πολλές εξελίξεις στη χώρα μας, το φθινόπωρο είναι η εποχή που σηματοδοτεί την αρχή της νέας επιχειρηματικής περιόδου. Στόχος αυτού του τεύχους του περιοδικού «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» είναι να βοηθήσει στη δυναμική επιστροφή των επαγγελματιών, με τις προκλήσεις που τη συνοδεύουν, επιστρατεύοντας όλη τη γνώση και την πληροφόρηση για τα νέα από τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το «Ρεπορτάζ Αγοράς» αυτού του τεύχους είναι αφιερωμένο στους φούρνους bake off, μία δυνατή τάση στην αγορά τα τελευταία χρόνια, γνωστή και ως «ζεστή γωνιά». Εδώ θα βρείτε μία παρουσίαση των πιο καινοτόμων και σύγχρονων μηχανημάτων της αγοράς, στην κατηγορία του bake off, από τους μεγαλύτερους  παραγωγούς και διανομείς στη χώρα μας.

Επιπλέον, στο τεύχος αυτό θα βρείτε όπως πάντα τις ενότητες «Η αγορά προτείνει» και «Fresh Pastry», μαζί με όλα τα νέα από τον κλάδο των αρτοποιών, ενώ παράλληλα με τις πρωτότυπες και γευστικές συνταγές που όπως σε κάθε τεύχος σας παρουσιάζουμε, εγκαινιάζεται και μία νέα ενότητα με συνταγές ζαχαροπλαστικής, ξεκινώντας από τις πλέον βασικές και απαραίτητες γνώσεις για τον κάθε επαγγελματία και συνεχίζοντας σε πιο ολοκληρωμένες και προχωρημένες, «γλυκές» προτάσεις.

Το περιοδικό «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» εύχεται σε όλους, να έχετε μία δημιουργική αρχή με αρωγό την ενημέρωση, τις ιδέες και τις συνταγές που σας παρέχει, ορίζοντας τη δική σας επαγγελματική διαδρομή για τη νέα σεζόν.

Καλό Φθινόπωρο!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 42 times, 1 visits today)