αρτοποιοσ

85. Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2015

To 2015 είναι μία χρονιά που κλείνει αφήνοντας έντονη τη γεύση των ραγδαίων αλλαγών που δε θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστους τους κλάδους της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Ωστόσο η εορταστική περίοδος πάντοτε δίνει πολλές νέες ευκαιρίες στους επαγγελματίες του χώρου, καθώς είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να εφαρμοστούν όλες οι πρωτότυπες ιδέες για δημιουργίες, δίνοντας μία σημαντική ώθηση σε ζαχαροπλάστες και αρτοποιούς.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σε αυτό το πνεύμα και με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, το τεύχος 85 του περιοδικού «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» στοχεύει να σας δώσει νέες ιδέες και πολλές προτάσεις παράλληλα με όλα τα νέα και τις τάσεις της εγχώριας, αλλά και της παγκόσμιας αγοράς.

Εμείς σας ευχόμαστε, να αξιοποιήσετε με δημιουργικότητα και αισιοδοξία τις προτάσεις και τα εργαλεία που σας προσφέρει και αυτό το τέυχος του περιοδικού μας και δεσμευόμαστε να είμαστε κοντά στον Έλληνα αρτοποιό και ζαχαροπλάστη και τη νέα χρονιά, με επαγγελματισμό, αίσθημα ευθύνης και κυρίως σεβασμό στις ανάγκες του.

Καλές γιορτές!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 30 times, 1 visits today)