αρτοποιοσ

86. Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2016

H νέα χρονιά έχει ξεκινήσει με πολλές εξελίξεις αλλά και πολλές απαιτήσεις για όλους τους επαγγελματίες και κυρίως για τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Νέες ιδέες, έξυπνες λύσεις και πρωτοπόρα προϊόντα απαιτούνται για να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες την κρίση στην οικονομία, που παραμένει το κύριο χαρακτηριστικό της αγοράς τα τελευταία χρόνια.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

“Ο Αρτοποιός και η δουλειά του” για άλλη μία χρονιά στοχεύει να αποτελέσει ένα σημαντικό και ουσιαστικό εργαλείο στα χέρια των Ελληνών επαγγελματιών, παρέχοντας όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για τις εξελίξεις και τα νέα του κλάδου, αλλά και να προσφέρει  δημιουργικές ιδέες και πρωτότυπες προτάσεις για να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο των καταστημάτων σας.

Με σύμμαχο την αισιοδοξία και την ουσιαστική στρατηγική δράση, αλλά και τα μέσα που σας χαρίζει “Ο Αρτοποιός και η δουλειά του”, παράλληλα με την ηλεκτρονική πλατφόρμα επικοινωνίας “freshbakery”, ευχόμαστε το 2016 να είναι μια πολύ δημιουργική και παραγωγική χρονιά για όλους μας!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 51 times, 1 visits today)