αρτοποιοσ

87. Μάρτιος – Απρίλιος 2016

Βρισκόμαστε στην έναρξη της άνοιξης, η οποία εκτός από τη νέα εποχή που σηματοδοτεί, αποτελεί και το προοίμιο της καλοκαιρινής επαγγελματικής σεζόν, προετοιμάζοντας τους επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής για τις νέες προκλήσεις της αγοράς. Πρωταγωνιστής της εποχής αυτής είναι το παγωτό που βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος τόσο για επαγγελματίες όσο και για καταναλωτές.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Έτσι, το τεύχος 87 του περιοδικού «ο Αρτοποιός και η δουλειά του» είναι αφιερωμένο στο παγωτό, με το Ρεπορτάζ Αγοράς να επικεντρώνεται στα προϊόντα που έχουν άμεση σχέση με αυτό, από τις πρώτες ύλες και τις νέες τάσεις, μέχρι τις συσκευασίες και τον μηχανολογικό εξοπλισμό.

Παράλληλα, η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την προετοιμασία για τις πασχαλινές γιορτές και επομένως από το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας δε θα μπορούσαν να λείπουν οι νηστίσιμες συνταγές αλλά τα αναστάσιμα γλυκά, σε συνδυασμό μάλιστα με επιστημονικές συμβουλές για την οργάνωση της διατροφής στη νηστεία.

Επιπλέον, εδώ θα βρείτε και πλήρεις παρουσιάσεις με τον απολογισμό των μεγάλων εκθέσεων της προηγούμενης περιόδου, των διεθνών EUROPAIN 2016 και SIGEP 2016, αλλά και της ελληνικής Detrop Boutique και Artozyma 2016.

Καλή άνοιξη και Καλό Πάσχα σε όλους!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 85 times, 1 visits today)