αρτοποιοσ

89. Ιούλιος – Αύγουστος 2016

Είμαστε στη μέση ακριβώς της καλοκαιρινής περιόδου με τις τάσεις στην αγορά να είναι ήδη διαμορφωμένες και τους επαγγελματίες να είναι εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή σεζόν, ενώ παράλληλα αρχίζουν να προετοιμάζονται και να αναζητούν νέες ιδέες και λύσεις για τη νέα περίοδο που έρχεται.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σε αυτό το τεύχος θα βρείτε ένα πλήρες Ρεπορτάζ Αγοράς αφιερωμένο στο μηχανολογικό εξοπλισμό συντήρησης, ψύξης και κατάψυξης, από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες και τους πιο σημαντικούς αντιπροσώπους τους.

Επίσης, θα ενημερωθείτε για όλα τα νέα προϊόντα και τις εξελίξεις από τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

Τέλος, θα δείτε κάποιες δροσερές συνταγές για χυμούς και γλυκά που μπορείτε να εντάξετε στον καλοκαιρινό κατάλογο των προϊόντων σας.

Το τεύχος 89 του περιοδικού “Ο Αρτοποιός και η δουλειά του” που κρατάτε στα χέρια σας, έχει όπως πάντα στόχο να αποτελέσει τον πιο δυναμικό σύμμαχο για κάθε επαγγελματία του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, κάνοντας καινούριες προτάσεις και προτείνοντας πρωτότυπες λύσεις για κάθε ανάγκη και κάθε εποχή.

Καλές διακοπές!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 66 times, 1 visits today)