αρτοποιοσ

90. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2016

Το τεύχος 90 του περιοδικού “Ο Αρτοποιός και η δουλειά του” είναι εδώ για να υποδεχτεί τη νέα, φθινοπωρινή σεζόν. Με τους επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής να έχουν ήδη διαμορφώσει το πεδίο δράσης της νέας περιόδου και να βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον εξοπλισμό και την οργάνωση των καταστημάτων τους, το περιοδικό μας δε θα μπορούσε να μην αποτελεί σύμμαχό τους σε όλη αυτή την προετοιμασία.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σε αυτό το τεύχος θα βρείτε ένα πλήρες Ρεπορτάζ Αγοράς αφιερωμένο στον χώρο των πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, με νέα προϊόντα από τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Επιπλέον, θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα από τους συντάκτες του περιοδικού μας όπως αυτό για την υπερτροφή κεφίρ αλλά και τα δημητριακά και τη μικροβιολογία, καθώς και μία παρουσίαση του πρωτοποριακού ζαχαροπλαστείου Φύσις.

Και βέβαια, δε λείπουν οι συνταγές μας που επικεντρώνονται, όπως είναι λογικό, κυρίως σε αγαπημένα γλυκίσματα.

Με βασικό μας στόχο να προσφέρουμε τις πιο φρέσκες προτάσεις και πρωτότυπες ιδέες και λύσεις, αλλά και την απαραίτητη και εμπεριστατομένη πληροφόρηση σε κάθε επαγγελματία του χώρου, ευχόμαστε σε όλους σας καλό φθινόπωρο και καλή σεζόν!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 61 times, 1 visits today)