αρτοποιοσ

92. Ιαν. – Φεβρ. 2017

Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα, νέα διάθεση! Αφήνοντας πίσω το 2016, υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με ανάγκη για αισιοδοξία και δημιουργική διάθεση για μία περισσότερο αποτελεσματική επαγγελματική περίοδο.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Στο Ρεπορτάζ Αγοράς του τεύχους 92 σας παρουσιάζουμε έναν πλήρη κατάλογο με προτάσεις για βιτρίνες από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες της αγοράς, που αναδεικνύουν τα προϊόντα και συμβάλλουν στην επιτυχία κάθε καταστήματος. Επιπλέον, προετοιμαζόμαστε για την περίοδο της Σαρακοστής με συνταγές που προσθέτουν αξία στη δουλειά κάθε αρτοποιού ή ζαχαροπλάστη.

Ακόμα, σε αυτό το τεύχος θα βρείτε έναν απολογισμό από τη SIGEP 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση ζαχαροπλαστικής που μόλις ολοκληρώθηκε, με σημαντική παρουσία από ελληνικές εταιρίες. Και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν από την ύλη μας τα πιο καινούρια προϊόντα της αγοράς, τα σημαντικά νέα του κλάδου αλλά και επιστημονικά άρθρα τεχνολογίας, διατροφολογίας και marketing.

Για άλλη μία χρονιά, «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» έρχεται να αποτελέσει τον βασικό σύμμαχο των επαγγελματιών του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής και εύχεται σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 56 times, 1 visits today)