αρτοποιοσ

93. Μάρτιος – Απρίλιος 2017

Βρισκόμαστε στην έναρξη της άνοιξης, η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη του σχεδιασμού για την καλοκαιρινή επαγγελματική σεζόν, προετοιμάζοντας τους επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής για τις νέες τάσεις αλλά και προκλήσεις της αγοράς, με πρωταγωνιστή κλασικά το παγωτό.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Έτσι, «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» αφιερώνει αυτό το τεύχος του στο παγωτό, με το Ρεπορτάζ Αγοράς να επικεντρώνεται στα προϊόντα που έχουν άμεση σχέση με αυτό αλλά και τους χυμούς –άλλη μία ισχυρή τάση της αγοράς την περίοδο αυτή- από τις πρώτες ύλες και τα έτοιμα προϊόντα, μέχρι τις συσκευασίες και τον μηχανολογικό εξοπλισμό.

Παράλληλα, η ύλη του τεύχους αυτού είναι για άλλη μία φορά ποικίλη και περιλαμβάνει επιστημονικά άρθρα για το παγωτό και τη νηστεία, εταιρικά νέα από τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς και ένα δισέλιδο απολογισμό από τη φετινή ARTOZA.

Και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι συνταγές, όπως αυτή για προζυμένιο ψωμί με αλεύρι από στάρι dinkel / spelt και brioche ολικής άλεσης και καλαμποκιού.

Καλό Πάσχα!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 96 times, 1 visits today)