αρτοποιοσ

95. Ειδική Έκδοση

Έχοντας ήδη διανύσει τα 2/3 του καλοκαιριού, οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής οργανώνουν τα επόμενα βήματά τους για τη νέα σεζόν που πλησιάζει. Σε αυτή την προετοιμασία τους «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» δε θα μπορούσε να μην είναι δίπλα τους, ως το πλήρες και εμπεριστατωμένο εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας του Έλληνα αρτοποιού και ζαχαροπλάστη.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Οι σελίδες του τεύχους αυτού περιλαμβάνουν ένα ρεπορτάζ αγοράς αφιερωμένο στην ανακαίνιση και την ανανέωση του αρτοποιείου – ζαχαροπλαστείου, με μία λίστα εταιριών που μπορούν να δώσουν χρήσιμες λύσεις και φρέσκες προτάσεις ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία του κλάδου.

Επίσης, όπως σε κάθε τεύχος, έτσι και σε αυτό περιλαμβάνονται χρήσιμα άρθρα για την εναρμόνιση με τους κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής, για τον αδειοδοτικό νόμο και τη νέα υγειονομική διάταξη αλλά και επιστημονικά διατροφολογικά και τεχνολογικά άρθρα.

Ακόμα, στο τεύχος 95 θα ενημερωθείτε για την έκθεση südback 2017, την κορυφαία πλατφόρμα για την αγορά της αρτοποιίας που έρχεται το Σεπτέμβριο στη Γερμανία. Και φυσικά, σας παρουσιάζουμε μία σειρά συνταγών για δροσερές γλυκές παρασκευές ώστε να κλείσετε την καλοκαιρινή περίοδο με τον πιο γλυκό τρόπο.

Με την ευχή για ένα δημιουργικό και ευχάριστο υπόλοιπο καλοκαιριού!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 174 times, 1 visits today)