αρτοποιοσ

96. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2017

Νέα σεζόν, νέα σχέδια, νέες προοπτικές. Το φθινόπωρο σηματοδοτεί την έναρξη της νέας επιχειρηματικής περιόδου και οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και τις ζαχαροπλαστικής είναι έτοιμοι να “υποδεχθούν” τις καινούριες προκλήσεις. Για άλλη μία φορά, όπως σε κάθε σημαντική επαγγελματική στιγμή, το περιοδικό “Ο Αρτοποιός και η δουλειά του” βρίσκεται δίπλα στον σύγχρονο επαγγελματία καλύπτοντας κάθε ανάγκη για εμπεριστατωμένη ενημέρωση και επικοινωνία.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ξεφυλλίζοντας το τεύχος 96 του περιοδικού μας, θα βρείτε ένα ρεπορτάζ αγοράς αφιερωμένο στην πιο αγαπημένη παρασκευή μικρών και μεγάλων, την πίτσα! Με όλα τα νέα προϊόντα, τον μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και με συνταγές που καλύπτουν κάθε ανάγκη, έχοντας ολοκληρώσει την ανάγνωση αυτού του τεύχους θα έχετε μία πλήρη εικόνα των επαγγελματικών κινήσεων που πρέπει να ακολουθήσετε για να οργανώσετε μία ολοκληρωμένη γωνιά πίτσας στο κατάστημά σας.

Και φυσικά, από την ύλη του Αρτοποιού δε λείπουν τα νεά της αγοράς και του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, αλλά και ενδιαφέροντα τεχνικά και διατροφολογικά άρθρα.

Με την ευχή για μία γεμάτη, νέα επαγγελματική σεζόν!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

(Visited 106 times, 1 visits today)