fbpx

Ιούν 15, 2021 | Νεα

Μονάδα συντήρησης – KOMA B.V. από την A.N.KΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η ΚΟΜΑ είναι η Ολλανδική εταιρεία που εισήγαγε πρώτη στον κόσμο το 1938 την τεχνολογία Ταχείας Κατάψυξης στη βιομηχανία της Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής. Με μια τεράστια γκάμα διαφορετικών μοντέλων που εξυπηρετούν από τη μικρότερη παραγωγή έως τη βιομηχανία, η ΚΟΜΑ διαθέτει πολλές διαφορετικές μονάδες για αμέτρητες εφαρμογές. Στη γκάμα της, υπάρχουν μονάδες Plug-in, Θάλαμοι Walk-In, Tούνελ Ταχείας Κατάψυξης Blast Freezer, Πύργοι Ψύξης και πολλά ακόμη. Στη φωτογραφία εμφανίζεται η μονάδα PLUG ‘N PLAY PATISSERIE SKHV με περιθώριο ρύθμισης θερμοκρασίας από -7°C έως +18°C.
www.ankostopoulos.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.