fbpx

Σεπ 6, 2022 | Νεα

Ειδικότητα «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής» από τo Ι.Ι.Ε.Κ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Οι Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας και μετά από 70 χρόνια προσφοράς στην επαγγελματική κατάρτιση, συνεχίζουν τη λειτουργία της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο. Από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινάει και η λειτουργία του Ι.Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ με την ειδικότητα «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»,η οποία απευθύνεται σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν εξιδεικευμένη επιμόρφωση και πιστοποίηση με διάρκεια σπουδών τέσσερα εξάμηνα και ένα εξάμηνο πρακτική άσκηση.
iek.katartisi.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.