fbpx

Απρ 16, 2018 | Νεα

Gianduca Irca: Το πιο σταθερό παγωτό πραλίνα

Η νέα κρέμα-πραλίνα GIANDUCA IRCA εκτός από χρήση στη ζαχαροπλαστική έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε με αυτή το πιο σταθερό παγωτό σοκολάτα-φουντούκι.

Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προϊόντα, το παγωτό «Πραλίνα Gianduca» παραμένει πολύ σταθερό επί μέρες σε θερμοκρασίες βιτρίνας! Χρησιμοποιείται ως γεύση (1 κιλ. προϊόντος + 1,25 λίτρα ζεστό γάλα) και ως ρίπλα αυτούσια. Η GIANDUCA περιέχει 30% σοκολάτα τζιαντούγια και 16% φουντούκια, συστατικά που της δίνουν υπέροχη γεύση που ξεχωρίζει!

Σε δοχείο 5 κιλών.

www.laoudis.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.