fbpx

Ιούν 25, 2020 | Νεα

Ηλεκτρικός Αρτοκλίβανος ΗΤΝ από την ΜΠΑΣΑΣ ΑΕ

Συνεχίζουμε από γενιά σε γενιά

Η εταιρία ΜΠΑΣΑΣ Α.Ε., έχοντας εμπειρία πάνω από 50 χρόνια στο χώρο της αρτοποιίας, παρουσιάζει τον ηλεκτρικό αρτοκλίβανο. Οι κλίβανοι της εταιρίας είναι προϊόντα συνεχόμενης εξέλιξης, όπου, κυρίως τα τελευταία 20 χρόνια, έχουν πρωταγωνιστήσει στην ελληνική αγορά χάρη της ευελιξίας τους, της κατανάλωσής τους και τέλος της ποιότητας κατασκευής τους.

Πρόκειται λοιπόν για έναν αρτοκλίβανο σχεδιασμένο γύρω από τις ανάγκες της σύγχρονης πλέον αρτοποιίας, λαμβάνοντας υπόψη την κατανάλωση, τη λειτουργικότητα, την ευελιξία και την αντοχή και κάθε στοιχείο και χαρακτηριστικό του είναι μελετημένο γι’ αυτόν το σκοπό.

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

  • Οι αντιστάσεις που χρησιμοποιούνται έχουν ειδική προστατευτική επίστρωση έτσι ώστε να μην πυρακτώνονται κατά τη λειτουργία, με αποτέλεσμα να προσφέρουν καλύτερη λειτουργία και καλύτερη διανομή της θερμότητας, όπως και υψηλή αντοχή στο χρόνο.
  • Το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης του αρτοκλιβάνου, εκτός από το αυτόματο άναμμα του φούρνου (με τρεις ανεξάρτητους χρονοδιακόπτες ανά ημέρα), είναι εξοπλισμένος και με πρωτοπόρο σύστημα εξοικονόμησης ενέργεια δίνοντας τη δυνατότητα στον κλίβανο να λειτουργεί μέχρι το 75% της ισχύος του, χωρίς να δημιουργείται κανένα πρόβλημα στην έψηση των προϊόντων.
  • Το σύστημα μόνωσης αποτελείται από πετροβάμβακα μεγάλης πυκνότητας αλλά και πιο ειδικευμένα υλικά, με αποτέλεσμα η θερμική απώλεια να είναι ελάχιστη και κυρίως το κόστος λειτουργίας να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.
  • Η δομική κατασκευή του αρτοκλιβάνου καθώς και η εξωτερική επένδυση γίνεται εξολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα.

Τα μοντέλα κατασκευής ξεκινούν από τα 4,1 τ/μ και φτάνουν μέχρι τα 22,8 τ/μ με πάρα πολλές παραλλαγές και δυνατότητες στον αριθμό των ορόφων καθώς και στο βάθος αυτών.

www.basas.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.