fbpx

Ιούλ 20, 2018 | Νεα

Mein Dinkelvollkorn: Με αλεύρι, σπόρους και προζύμι Dinkel!

Η Στέλιος Κανάκης ΑΒΕΕ προτείνει το MEIN DINKELVOLLKORN, για την παρασκευή γευστικότατου ψωμιού με αλεύρι ολόκληρου κόκκου Dinkel, σπόρους και προζύμι Dinkel, εμπλουτισμένο με ηλιόσπορους και φυτικές ίνες μήλου.

Εξασφαλίζει εξαιρετική, μεστή γεύση, πολύ καλή διάρκεια φρεσκάδας και είναι απλούστατο στην παρασκευή του. Το Dinkel συνδυάζει ιδανικά τα διατροφικά οφέλη ενός πλήρους δημητριακού. Διατίθεται σε σακί 25 κιλών.

www.stelioskanakis.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.