fbpx

Ιούλ 30, 2019 | Νεα

Μείγμα για ψωμί Low GI Ευ Ζην από τη ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ

Η Μύλοι Λούλη, μελετώντας τη νέα καταναλωτική τάση για υγιεινά και νόστιμα τελικά προϊόντα, παρουσιάζει ένα ειδικό μείγμα για την παραγωγή λειτουργικών αρτοσκευασμάτων, χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη (<54), εμπλουτισμένο με βιταμίνες της σειράς Β και ιχνοστοιχεία, το οποίο αποτελεί και πηγή εδώδιμων ινών. Τα παραγόμενα αρτοσκευάσματα έχουν τραγανή κόρα και αφράτη ψίχα και είναι ιδιαίτερα γευστικά λόγω της παρουσίας των επιμέρους συστατικών του αρχικού μείγματος (ηλιόσπορου, νιφάδων καλαμποκιού και πατάτας κτλ.)
www.loulismills.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.