fbpx

Μαρ 8, 2019 | Νεα

Νέο αλεύρι για παντεσπάνι των ΜΥΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Το Αλεύρι για Παντεσπάνι των ΜΥΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ είναι ένα πολύ λευκό, φίνο, εξαιρετικά λεπτόκοκκο, σαν πούδρα, αλεύρι με μεγάλο αμυλούχο ποσοστό και μικρό πρωτεϊνικό περιεχόμενο. Χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο αλεύρι ο επαγγελματίας επιτυγχάνει γευστικό και αφράτο παντεσπάνι, με καλή δυνατότητα απορρόφησης των σιροπιών. Επιπλέον, το παντεσπάνι που παράγεται είναι ελαστικό για χρήση σε απαιτητικά παρασκευάσματα, είναι εύκολο στην κοπή, χωρίς θρυμματισμούς και φύρες και δίνει μεγάλης διάρκεια ζωής στα τελικά προϊόντα.
www.mills.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.