fbpx

Ιούν 10, 2020 | Νεα

Σεμινάρια παραγωγής παγωτού & Sorbet από την PREGEL

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμα ένα σεμινάριο στις Βασικές Αρχές Παραγωγής Παγωτού και Sorbet, στο υπερσύγχρονο Εκπαιδευτικό Κέντρο της PreGel στις εγκαταστάσεις του υποκαταστήματός της στον Άγιο Δημήτριο. Οι εκπαιδευόμενοι υπό την επίβλεψη των τεχνικών συμβούλων της PreGel πέτυχαν το στόχο τους, στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης, που περιλαμβάνει θεωρητικές γνώσεις αλλά και έντονη πρακτική στην παραγωγική ζώνη του εργαστηρίου. Όλοι οι επαγγελματίες που συμμετείχαν έλαβαν βεβαίωση συμμετοχής από το Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο (ITC) της PreGel.
www.pregelgreece.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.