fbpx

Ιαν 15, 2019 | Νεα

Σεμινάριο αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής με τη σύμπραξη των Μύλων Κρήτης

Πραγματοποιήθηκε στις 5-9 Νοεμβρίου ταχύρρυθμο σεμινάριο αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, σε σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο χώρο, που δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη των Μύλων Κρήτης. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τον master baker Tobias Pfaff και τον βοηθό του Hansjorg Walter, της σχολής Württembergische Bäckerfachschule Akademie Deutsches Bäckerhandwerk της Στουτγκάρδης και με τη βοήθεια των τεχνολόγων τροφίμων Διαμαντή Παπαπαναγή και Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Η θεματολογία περιλάμβανε: Αρτοσκευάσματα και Ειδικά Ψωμιά, Σνακ φούρνου, Γλυκά αρτοσκευάσματα με μαγιά, Δανέζικα / Σφολιάτες / Κρουασάν, Κέικ, Γλυκίσματα, Cookies και Βουτήματα.

www.mills.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.