fbpx

Ιούλ 16, 2019 | Νεα

Βελτιωτικό για φρέσκες, προψημένες & κατεψυγμένες ζύμες από την ΚΟΝΤΑ

Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ προτείνει το βελτιωτικό ΚΒ 370 της εταιρείας UNIFERM, για χρήση σε αρτοσκευάσματα, ζύμες σφολιάτας και κρουασάν. Χρησιμοποιείται απευθείας στη ζύμη σε χαμηλή δοσολογία και εγγυάται ταχύτητα και ευκολία στην παραγωγή. Εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα στη στόφα, άριστη διόγκωση της ζύμης κατά το ψήσιμο, υπέροχη γεύση και μεγάλη διατηρησιμότητα στο τελικό προϊόν. Κατάλληλο για απευθείας και προψημένη μέθοδο, καθώς και για προϊόντα κατάψυξης. Σε σακί 25 κιλών.
www.konta.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.