Το Αλεύρι για Παντεσπάνι των ΜΥΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ είναι ένα πολύ λευκό, φίνο, εξαιρετικά λεπτόκοκκο, σαν πούδρα, αλεύρι με μεγάλο αμυλούχο ποσοστό και μικρό πρωτεϊνικό περιεχόμενο. Χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο αλεύρι ο επαγγελματίας επιτυγχάνει γευστικό και αφράτο παντεσπάνι, με καλή δυνατότητα απορρόφησης των σιροπιών. Επιπλέον, το παντεσπάνι που παράγεται είναι ελαστικό για χρήση σε απαιτητικά παρασκευάσματα, είναι εύκολο στην κοπή, χωρίς θρυμματισμούς και φύρες και δίνει μεγάλης διάρκεια ζωής στα τελικά προϊόντα.
www.mills.gr

(Visited 28 times, 1 visits today)