Η Lesaffre Hellas διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο  με στόχο να αναδείξει τα παραδοσιακά ψωμιά μέσω των τεχνικών αρτοποίησης απευθείας, απευθείας με αναμονές και sponge με το μοναδικό ενεργό, ζωντανό και βιολογικό προζύμι Crème de Levain.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Ιουνίου ώρα 18:00 μ.μ και η διάρκεια του είναι 45 λεπτά.

Για να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό σεμινάριο μπείτε στο παρακάτω link

https://youtu.be/u3uR7D8_DBk

Για περαιτέρω πληροφορίες μπείτε στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook  https://www.facebook.com/lesaffre.hellas

(Visited 11 times, 1 visits today)