Η σύγχρονη αρτοποιία με τη χρήση ταχυζυμωτηρίων απαιτεί διαρκή ροή παγωμένου νερού για την παρασκευή ποιοτικά αναβαθμισμένων προϊόντων αρτοποιίας.

Η ΥΔΡΟΨΥΚΤΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΒΕΕ στην προσπάθειά της να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου αρτοποιού, κατασκευάζει ψύκτες συνεχούς ροής με δυνατότητα παραγωγής από 100 έως 300 lt/h παγωμένου νερού από θερμοκρασία 22°C σε θερμοκρασία 3°C με εξωτερική θερμοκρασία 30°C.

Λειτουργούν με την πίεση του δικτύου και δεν απαιτούν ειδική εγκατάσταση.

www.ydropsiktiki.gr

(Visited 31 times, 1 visits today)