fbpx
Πράσινη σαλάτα με μανιτάρια και μυρωδικάBy Γεωργία ΠαπαλουκάΚαθαρίζουμε το καρότο και το κόβουμε κατά μήκος σε πολύ λεπτές φέτες (ιδανικά με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τις πατάτες). Κάνουμε ένα σιρόπι με το νερό και τη ζάχαρη. Μόλις πάρει μια βράση, το βγάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε μέσα το ξύδι. Σε αυτό το μείγμα βάζουμε μέσα τα καρότα και τα αφήνουμε να […]
Αυγοσαλάτα με ”κόκκινη“ μαγιονέζαBy Γεωργία ΠαπαλουκάΜία νόστιμη και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά σαλάτα, λόγω της παρουσίας των αυγών, των λαχανικών και των μπαχαρικών. Για ένα πλήρες γεύμα, μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με φρυγανισμένο ψωμί με λίγο βούτυρο και έναν φρέσκο χυμό με πορτοκάλι, καρότο και τζίντζερ.
Ξινή φρουτοσαλάταBy Γεωργία ΠαπαλουκάΔοκιμάστε αυτή την ιδιαίτερη φρουτοσαλάτα! Αποτελεί εύκολη και ξεχωριστή πρόταση για ένα δροσιστικό γεύμα με πλούσιες βιταμίνες και σαγηνευτική γεύση.
Σαλάτα με φρούτα και κοτόπουλοBy Γεωργία ΠαπαλουκάΜια δροσιστική σαλάτα για ένα γρήγορο γεύμα στο γραφείο που συνδυάζει την υγιεινή διατροφή με τα θρεπτικά συστατικά.
Σαλάτα με γαρίδες και πορτοκάλιBy Γεωργία ΠαπαλουκάΜια γρήγορη και νόστιμη συνταγή για μια δροσερή σαλάτα για όλες τις εποχές. Ελαφρύ και εύκολο γεύμα με το πορτοκάλι να απογειώνει τη γεύση σας.
Σαλάτα με ρόκα & σοκολάταBy Γεωργία ΠαπαλουκάΜια μοναδική σε γεύση και άρωμα σαλάτα που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Αλμυρό και γλυκό ισορροπούν εξαίσια σε ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα.
Σαλάτες
Πράσινη σαλάτα με μανιτάρια και μυρωδικά

Πράσινη σαλάτα με μανιτάρια και μυρωδικά

Καθαρίζουμε το καρότο και το κόβουμε κατά μήκος σε πολύ λεπτές φέτες (ιδανικά με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τις πατάτες). Κάνουμε ένα σιρόπι με το νερό και τη ζάχαρη. Μόλις πάρει μια βράση, το βγάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε μέσα το ξύδι. Σε αυτό το μείγμα βάζουμε μέσα τα καρότα και τα αφήνουμε να […]

Αυγοσαλάτα με ”κόκκινη“ μαγιονέζα

Αυγοσαλάτα με ”κόκκινη“ μαγιονέζα

Μία νόστιμη και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά σαλάτα, λόγω της παρουσίας των αυγών, των λαχανικών και των μπαχαρικών. Για ένα πλήρες γεύμα, μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με φρυγανισμένο ψωμί με λίγο βούτυρο και έναν φρέσκο χυμό με πορτοκάλι, καρότο και τζίντζερ.

Διαβάστε στο νέο τεύχος:

127. Νοέμβριος – Δεκέμβριος

Το τεύχος 127, το τελευταίο του 2022, περιέχει ενδιαφέρουσα ύλη, από προϊόντα και νέα του κλάδου, μέχρι άρθρα, συνεντεύξεις, συνταγές κ.ά. Στο τεύχος αυτό θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Περικλή Βούρθη, τον εμπνευστή και δημιουργό του φούρνου Bread before Christ, το οποίο μοιράζει απλόχερα νόστιμο προζυμένιο ψωμί και άλλα πολλά νόστιμα και ευφάνταστα.

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.