fbpx

Print Options:

Angel Choco Cake με Ice Choco Filling

Yields1 Serving

aπό τον Ιωάννη Γκανά, τεχνικό FOODSTUFF

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ANGEL CHOCO CAKE
 1 kg ANGEL CHOCO CAKE
 150 g αυγά
 300 g ηλιέλαιο
 400 g νερό
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ICE CHOCO FILLING
 1000 g μίγμα ICE FILLING CHOCO
 2200 g κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ANGEL CHOCO CAKE
1

Χτυπάμε όλα τα υλικά με το φτερό στο μίξερ για 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα. Ψήνουμε σε τσέρκι στους 170°C για περίπου 50 λεπτά.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ICE CHOCO FILLING
2

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για περίπου 5 λεπτά.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
3

Κόβουμε το κέικ σε τρία κομμάτια, αφού έχουμε κόψει το επάνω μέρος ώστε να ισιώσει. Ανάμεσα σε κάθε φέτα κέικ, με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής, βάζουμε το ICE FILLING CHOCO. Έχουμε λοιπόν τρεις στρώσεις κέικ και τρεις στρώσεις ICE FILLING CHOCO. Τέλος γαρνίρουμε με τρίμματα σοκολάτας και κομμάτια σοκολάτας.