Όταν το μέλι ανακατευτεί με το σουσάμι, τη βρώμη, το λιναρόσπορο, το μήλο, τα καρύδια και την κανέλα τότε το αποτέλεσμα είναι μια μπάρα με μοναδική γεύση, ξεχωριστά αρώματα και σίγουρη πηγή ενέργειας. Μια συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε καθώς το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο.

ΥΛΙΚΑ
 100 g Βούτυρο 82%
 100 g Ζάχαρη
 100 g Μέλι
 50 g Σουσάμι
 200 g Βρώμη
 100 g Λιναρόσπορο
 50 g Αποξηραμένο μήλο
 50 g Σταφίδα
 50 g Καρύδια
 5 g Κανέλα

Εκτέλεση
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα μας και η ζάχαρη να γίνει ρευστή

2

Επιλέγουμε ένα σκεύος ανάλογα με τη μορφή και το σχήμα που θέλουμε να δώσουμε στις μπάρες μας και απλώνουμε το μίγμα.

3

Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 10 λεπτά και μέχρι η ζάχαρη και το μέλι να γίνουν λεία σε όλη την επιφάνεια.

4

* Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και διαφοροποιούνται ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε και ανάλογα με το σκεύος ψησίματος.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 100 g Βούτυρο 82%
 100 g Ζάχαρη
 100 g Μέλι
 50 g Σουσάμι
 200 g Βρώμη
 100 g Λιναρόσπορο
 50 g Αποξηραμένο μήλο
 50 g Σταφίδα
 50 g Καρύδια
 5 g Κανέλα

Directions

Εκτέλεση
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα μας και η ζάχαρη να γίνει ρευστή

2

Επιλέγουμε ένα σκεύος ανάλογα με τη μορφή και το σχήμα που θέλουμε να δώσουμε στις μπάρες μας και απλώνουμε το μίγμα.

3

Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 10 λεπτά και μέχρι η ζάχαρη και το μέλι να γίνουν λεία σε όλη την επιφάνεια.

4

* Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και διαφοροποιούνται ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε και ανάλογα με το σκεύος ψησίματος.

Μπάρες μήλου και κανέλας

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ

Αγοράστε τα βιβλία μας

Επισκεφτείτε το eshop και αποκτήστε τα βιβλία «Από το στάρι στο ψωμί» με δεκάδες συνταγές που αποτελούν εγγύηση για το τέλειο αποτέλεσμα.

(Visited 335 times, 1 visits today)