fbpx

Χριστουγεννιάτικο κέικ

Συνταγή από: www.laoudis.gr

To American Style Cake & Muffin και το Mella Muffin Choco είναι τα δύο κορυφαία προϊόντα της IREKS για τη δημιουργία νόστιμων κέικ, λευκού και σοκολάτας αντίστοιχα! Χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία της IREKS και τη σύμπραξή της με το Innovation & Training Center® της Laoudis Foods, με αυτά τα δύο προϊόντα μπορείτε να δημιουργήσετε κυριολεκτικά αμέτρητα υπέροχα γλυκά, ώστε να εμπλουτίσετε εύκολα τη γκάμα του αρτοζαχαροπλαστείου σας!

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΦΡΟΥΤΩΝ
 220 g Σταφίδα
 220 g Φρούτα σε κύβους
 220 g Φουντούκι σπασμένο
 30 g Ρούμι
 30 g γεύση Speculoos
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
 800 g AMERICAN STYLE CAKE & MUFFIN IREKS
 200 g MELLA MUFFIN CHOCO IREKS
 350 g Αυγά (ολόκληρα
 150 g Ηλιέλαιο
 150 g Βούτυρο 82%
 225 g Νερό
 110 g Σταγόνες σοκολάτας ψησίματος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΦΡΟΥΤΩΝ
1

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και τα αφήνουμε
να μουλιάσουν για μια νύχτα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
2

Αναμιγνύουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά της ζύμης,
για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Τέλος, προσθέτουμε και ανακατεύουμε το κοκτέιλ φρούτων με το υπόλοιπο μίγμα.

3

Γεμίζουμε τα 2/3 μιας φόρμας SILIKOMART SFT202 BIG STAR με το μίγμα. Ψήνουμε στους 155οC για περίπου 60 λεπτά. Διακοσμούμε με άχνη ζάχαρη.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΦΡΟΥΤΩΝ
 220 g Σταφίδα
 220 g Φρούτα σε κύβους
 220 g Φουντούκι σπασμένο
 30 g Ρούμι
 30 g γεύση Speculoos
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
 800 g AMERICAN STYLE CAKE & MUFFIN IREKS
 200 g MELLA MUFFIN CHOCO IREKS
 350 g Αυγά (ολόκληρα
 150 g Ηλιέλαιο
 150 g Βούτυρο 82%
 225 g Νερό
 110 g Σταγόνες σοκολάτας ψησίματος

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΦΡΟΥΤΩΝ
1

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και τα αφήνουμε
να μουλιάσουν για μια νύχτα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
2

Αναμιγνύουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά της ζύμης,
για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Τέλος, προσθέτουμε και ανακατεύουμε το κοκτέιλ φρούτων με το υπόλοιπο μίγμα.

3

Γεμίζουμε τα 2/3 μιας φόρμας SILIKOMART SFT202 BIG STAR με το μίγμα. Ψήνουμε στους 155οC για περίπου 60 λεπτά. Διακοσμούμε με άχνη ζάχαρη.

Χριστουγεννιάτικο κέικ

Τελευταίες συνταγές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.