Αγγελής Ρουσσάκης, Ζαχαροπλάστης / FOODSTUFF

Yields1 Serving

ΥΛΙΚΑ
 1 kg μίγμα COOKIES SOFT CHOCOLATE FOODSTUFF
 300 g βούτυρο 82%
 100 g νερό
 250 g κομμάτια σοκολάτας/ ξηροί καρποί/ξηρά φρούτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αναμιγνύετε όλα τα υλικά, εκτός από τους ξηρούς καρπούς ή τη σοκολάτα, μαζί, σε μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά, με το φτερό.

2

Προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς ή τη σοκολάτα μέχρι να αναμιχθούν, σε χαμηλή ταχύτητα. Κόβετε σε ταψί τεμάχια επιθυμητού μεγέθους.
Μπορείτε να καταψύξετε σε μπαστούνι και να ψήνετε όποτε επιθυμείτε.

3

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, σε θερμοκρασία 180°C, περίπου 10 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.

4

Το προϊόν διατίθεται και σε γεύσεις VANILLA/RED VELVET/ΒΡΩΜΗΣ

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 kg μίγμα COOKIES SOFT CHOCOLATE FOODSTUFF
 300 g βούτυρο 82%
 100 g νερό
 250 g κομμάτια σοκολάτας/ ξηροί καρποί/ξηρά φρούτα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αναμιγνύετε όλα τα υλικά, εκτός από τους ξηρούς καρπούς ή τη σοκολάτα, μαζί, σε μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά, με το φτερό.

2

Προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς ή τη σοκολάτα μέχρι να αναμιχθούν, σε χαμηλή ταχύτητα. Κόβετε σε ταψί τεμάχια επιθυμητού μεγέθους.
Μπορείτε να καταψύξετε σε μπαστούνι και να ψήνετε όποτε επιθυμείτε.

3

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, σε θερμοκρασία 180°C, περίπου 10 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.

4

Το προϊόν διατίθεται και σε γεύσεις VANILLA/RED VELVET/ΒΡΩΜΗΣ

Cookies Soft Chocolate

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ

Αγοράστε τα βιβλία μας

Επισκεφτείτε το eshop και αποκτήστε τα βιβλία «Από το στάρι στο ψωμί» με δεκάδες συνταγές που αποτελούν εγγύηση για το τέλειο αποτέλεσμα.

(Visited 45 times, 1 visits today)