fbpx

Print Options:

Cookies Soft Chocolate

Yields1 Serving

Αγγελής Ρουσσάκης, Ζαχαροπλάστης / FOODSTUFF

ΥΛΙΚΑ
 1 kg μίγμα COOKIES SOFT CHOCOLATE FOODSTUFF
 300 g βούτυρο 82%
 100 g νερό
 250 g κομμάτια σοκολάτας/ ξηροί καρποί/ξηρά φρούτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αναμιγνύετε όλα τα υλικά, εκτός από τους ξηρούς καρπούς ή τη σοκολάτα, μαζί, σε μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά, με το φτερό.

2

Προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς ή τη σοκολάτα μέχρι να αναμιχθούν, σε χαμηλή ταχύτητα. Κόβετε σε ταψί τεμάχια επιθυμητού μεγέθους.
Μπορείτε να καταψύξετε σε μπαστούνι και να ψήνετε όποτε επιθυμείτε.

3

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, σε θερμοκρασία 180°C, περίπου 10 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.

4

Το προϊόν διατίθεται και σε γεύσεις VANILLA/RED VELVET/ΒΡΩΜΗΣ