Οι λαχταριστές εφαρμογές του Karidi Primo είναι αγαπητές σε όλους χάρη στην πλούσια γεύση του καρυδιού και αποτελούν ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας!

Υλικά
 1000 g Karidi Primo
 380 g Λάδι (άοσμο σπορέλαιο)
 380 g Νερό
 200 g Καρύδι τρίμμα (προαιρετικά)
Υλικά για το σιρόπι
 1.20 g σιρόπι 28-29 βαθμών (γράδα)

Εκτέλεση
1

Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, προσθέτοντας το καρύδι στο τέλος. Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους. Φουρνίστε στους 160°C για 45 λεπτά με τάπερ ανοιχτό. Μετά το ξεφούρνισμα, χαράξτε και σιροπιάστε την καρυδόπιτα, είτε προσθέτοντας κρύο σιρόπι στη ζεστή καρυδόπιτα, είτε ζεστό σιρόπι σε κρύα καρυδόπιτα.

Ingredients

Υλικά
 1000 g Karidi Primo
 380 g Λάδι (άοσμο σπορέλαιο)
 380 g Νερό
 200 g Καρύδι τρίμμα (προαιρετικά)
Υλικά για το σιρόπι
 1.20 g σιρόπι 28-29 βαθμών (γράδα)

Directions

Εκτέλεση
1

Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, προσθέτοντας το καρύδι στο τέλος. Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους. Φουρνίστε στους 160°C για 45 λεπτά με τάπερ ανοιχτό. Μετά το ξεφούρνισμα, χαράξτε και σιροπιάστε την καρυδόπιτα, είτε προσθέτοντας κρύο σιρόπι στη ζεστή καρυδόπιτα, είτε ζεστό σιρόπι σε κρύα καρυδόπιτα.

Καρυδόπιτα
(Visited 1,428 times, 1 visits today)