Γρήγορα, εύκολα και νόστιμα κουλουράκια-γλύκισμα, ακόμα και για τις ημέρες της νηστείας. Συνδυασμός υγιεινών τροφών πλούσιων σε αγνές και φυσικές πηγές απλών υδατανθράκων.

Yields1 Serving

Υλικά
 3 κ. αλεύρι ζαχαροπλαστικής
 225 g μέλι
 900 g βούτυρο
 10 τμχ. αυγά
 50 g μπέικιν
 600 g γάλα
 800 g σταφίδα μαύρη
 400 g καρύδι ψίχα
 750 g ζάχαρη
 200 g σταφιδίνη
 30 g σόδα
 20 g γαρίφαλο
 50 g κανέλα

Εκτέλεση
1

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά μαζί. Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υγρά υλικά.

2

Ρίχνουμε το αλεύρι με τα διογκωτικά και τελευταία ρίχνουμε τη σταφίδα και το καρύδι. Πλάθουμε σε σχήμα που θέλουμε και ψήνουμε, για 20 λεπτά, στους 180ο C.

Ingredients

Υλικά
 3 κ. αλεύρι ζαχαροπλαστικής
 225 g μέλι
 900 g βούτυρο
 10 τμχ. αυγά
 50 g μπέικιν
 600 g γάλα
 800 g σταφίδα μαύρη
 400 g καρύδι ψίχα
 750 g ζάχαρη
 200 g σταφιδίνη
 30 g σόδα
 20 g γαρίφαλο
 50 g κανέλα

Directions

Εκτέλεση
1

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά μαζί. Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υγρά υλικά.

2

Ρίχνουμε το αλεύρι με τα διογκωτικά και τελευταία ρίχνουμε τη σταφίδα και το καρύδι. Πλάθουμε σε σχήμα που θέλουμε και ψήνουμε, για 20 λεπτά, στους 180ο C.

Κουλουράκια μελιού γεμιστά με καρύδι και σταφίδα
(Visited 440 times, 1 visits today)