Μια γευστική συνταγή με χαρακτηριστικότερη τη γεύση του ούζου έρχεται από την περιοχή της Κορίνθου.
Υλικά
2500 g Αλεύρι Σούπερ
650 g Ζάχαρη κρυσταλλική
750 g Λαδι
1 l Ούζο
25 g Αμμωνία
5 g Βανίλια
5 g Μαστίχα
Εκτέλεση
1
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε στο μίξερ με το γάντζο όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη μαλακή, εύπλαστη, λεία και ομοιογενής. Κόβουμε και πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα με κόμπους και τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Ψήνουμε για 20 λεπτά σε έτοιμο φούρνο 180 οC.
Ingredients
Υλικά
2500 g Αλεύρι Σούπερ
650 g Ζάχαρη κρυσταλλική
750 g Λαδι
1 l Ούζο
25 g Αμμωνία
5 g Βανίλια
5 g Μαστίχα
Directions
Εκτέλεση
1
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε στο μίξερ με το γάντζο όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη μαλακή, εύπλαστη, λεία και ομοιογενής. Κόβουμε και πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα με κόμπους και τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Ψήνουμε για 20 λεπτά σε έτοιμο φούρνο 180 οC.
(Visited 18,808 times, 1 visits today)