H συνταγή είναι από τις Δανάη Ρήγα και Μαρία Βαρελά, mokpo creative cakes

Yields1 Serving

ΥΛΙΚΑ
 150 g βούτυρο
 130 g καστανή ζάχαρη
 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
 1 αυγό
 1 κρόκος αυγού
 300 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
 100 g χοντροκομμένη κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C και καλύπτουμε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, τις ζάχαρες και το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα

2

Ρίχνουμε το αυγό και στη συνέχεια τον κρόκο και χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά. Ρίχνουμε το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα.

3

Τέλος, προσθέτουμε στο μείγμα τη χοντροκομμένη κουβερτούρα. Το μείγμα θα είναι αρκετά σφιχτό. Βάζουμε κουταλιές της ζύμης στη λαμαρίνα αφήνοντας μια μικρή απόσταση μεταξύ τους και ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 150 g βούτυρο
 130 g καστανή ζάχαρη
 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
 1 αυγό
 1 κρόκος αυγού
 300 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
 100 g χοντροκομμένη κουβερτούρα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C και καλύπτουμε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, τις ζάχαρες και το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα

2

Ρίχνουμε το αυγό και στη συνέχεια τον κρόκο και χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά. Ρίχνουμε το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα.

3

Τέλος, προσθέτουμε στο μείγμα τη χοντροκομμένη κουβερτούρα. Το μείγμα θα είναι αρκετά σφιχτό. Βάζουμε κουταλιές της ζύμης στη λαμαρίνα αφήνοντας μια μικρή απόσταση μεταξύ τους και ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά.

Μαλακά μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ

Αγοράστε τα βιβλία μας

Επισκεφτείτε το eshop και αποκτήστε τα βιβλία «Από το στάρι στο ψωμί» με δεκάδες συνταγές που αποτελούν εγγύηση για το τέλειο αποτέλεσμα.

(Visited 55 times, 1 visits today)