Print Options:

Ομελέτα με κολοκύθι και δυόσμο

Yields1 Serving

Η ομελέτα σε συνδυασμό με μία πράσινη σαλάτα που θα περιέχει προσούτο και καρύδια, μπορεί να αποτελέσει ένα πλήρες και ολοκληρωμένο διατροφικά γεύμα.

Υλικά
 3 αυγά
 1 κολοκύθι
 2 κλωνάρια δυόσμος
 30 g φέτα
 Μερικοί κόκκοι κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
1

Κόβουμε από το κολοκύθι εξωτερικά τέσσερις φέτες χρησιμοποιώντας μόνο το πράσινο μέρος του κολοκυθιού. Το κόβουμε σε μικρό καρεδάκι και το σωτάρουμε με πολύ λίγη λιπαρή ουσία.

2

Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.

3

Μόλις αρχίσει και σταθεροποιείται η ομελέτα στη βάση της, προσθέτουμε από πάνω τη φέτα θρυμματισμένη και τη βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί.

4

Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο, προσθέτουμε λίγο κοπανισμένο κόκκινο πιπέρι.